Gebruikersmiddag P-Direkt 2018 druk bezocht

Afgelopen donderdag hebben we onze 2e gebruikersmiddag georganiseerd. Het was erg leuk om te zien dat er ook buiten Den Haag veel animo is om ons beter te leren kennen.

Dat is ook niet gek, natuurlijk, als je bedenkt dat veel rijksambtenaren niet op een ministerie, maar buiten de torens in Den Haag werken.  Er zijn meer dan 200 mensen bij ons langs geweest!

Webpagina gebruikersmiddag

Voor iedereen die de presentaties nog een keer in eigen tijd wil bekijken, hebben we een tijdelijke webpagina ingericht. Op deze webpagina vindt u de presentaties van de gebruikersmiddag en meer informatie over de onderwerpen uit de stands. De webpagina blijft opvraagbaar tot en met 31 juli 2018.

P-Direkt groeit voorspoedig

De middag stond in het teken van groei. Vorig jaar bestond P-Direkt natuurlijk 10 jaar. Van een projectorganisatie in 2007 met ongeveer 30 medewerkers zijn we uitgegroeid tot een grote hr-speler met eigen contactcenter en ict-afdeling. Inmiddels bestaat onze organisatie uit ruim 600 man personeel en bedienen we ruim 120.000 rijksambtenaren in Nederland. Over groei gesproken.

En niet alleen ons personeelsbestand is afgelopen jaren gegroeid, ook het aantal rijksorganisaties wat we bedienen groeit gestaag. Zo gaat bijvoorbeeld de Tweede Kamer aansluiten op onze dienstverlening.

Natuurlijk blijft onze dienstverlening niet achter en groeit deze mee met hedendaagse ontwikkelingen. Via ons eigen verbeterprogramma ‘Mijn P-Direkt’ verbeteren  we de komende jaren zowel de ict van het P-Direktportaal als de klantinteractie. Hiermee zorgen we ervoor dat we aan blijven sluiten op hedendaagse ontwikkelingen en dat we mee kunnen groeien met nieuwe innovaties. Denk bijvoorbeeld aan de toegevoegde waarde van  data-analyse en het belang van toegankelijke managementinformatie, de invloed van lean en scrum op de organisatiestructuur, etc.

Mijn P-Direkt, zo geregeld!