De cijfers van P-Direkt over 2017

Elk jaar publiceert P-Direkt een aantal belangrijke kengetallen over de dienstverlening in een handig overzicht.

P-Direkt in cijfers 2017

Een 7 voor gebruikerstevredenheid

In de realisatiecijfers is te zien dat onze vraagafhandeling wederom werd gewaardeerd door onze klanten: het gebruikertevredenheidcijfer over 2017 komt uit op een volle 7.

Continu verbeteren

P-Direkt heeft continu aandacht voor kwaliteits- en efficiencyverbeteringen. In 2017 is onze expertise door de inzet van nieuwe technieken, kanalen en vormen van dienstverlening verbeterd en blijven we innovatief in deze snel ontwikkelende sector.

Dit is onder andere zichtbaar in het daling van de gemiddelde wachttijd met 5 seconde voor telefonie (contactcenter) ten opzichte van 2016. Twee ontwikkelingen binnen het contactcenter van P-Direkt droegen hier op positieve wijze aan bij:  

Volg ons ook op LinkedIn!