Uw IKB-budget elke maand ontvangen? Regel het eenvoudig in het P-Direktportaal

Wilt u uw Individueel Keuzebudget (IKB) maandelijks bij uw salaris ontvangen? Dan kunt u dat voor 2021 eenvoudig aanvragen in het P-Direktportaal. De keuzes die u in 2020 heeft gemaakt, lopen niet automatisch door in 2021. U moet deze keuze elk jaar maken.

IKB-filmpje

Regel het meteen

Ga naar P-Direktportaal > Financiën en salaris > Individueel Keuze Budget > Individueel Keuze Budget en kies ‘Maand/jaar keuze’.  Doet u dit voor 14 februari 22.00 uur? Dan ontvangt u vanaf februari uw IKB-budget bij uw salaris.

Maandelijks kunt u keuzes aanpassen

U beslist zelf hoe u uw IKB-budget wilt inzetten. U kunt uw keuzes elke maand opnieuw aanpassen. P-Direkt kan de wijzigingen doorvoeren tot de sluitingsdatum.  Als u niets doet, ontvangt u uw volledige IKB-budget in de maand december.

Meer weten?

Meer informatie over IKB vindt u op de IKB-pagina’s.

Volg ons ook op LinkedIn, Twitter en ons YouTube-kanaal!