Vijfjarig bestaan P-Direkt op Bonaire

De vestiging op Bonaire viert op 1 september 2020 het eerste jubileum. In 2015 begon de vestiging op Bonaire als pilot. Inmiddels is het contactcenter van P-Direkt op Bonaire uitgegroeid tot een vestiging met twee volwaardige teams. Het vijfjarig bestaan wordt op feestelijke wijze gevierd met onder andere een bezoek van de staatssecretaris Raymond Knops van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

Bonaire 5 jaar gebakjes

Ook ’s avonds bereikbaar

De rijksoverheid wil graag goed bereikbaar en klantgericht zijn. Daarom heeft P-Direkt ingezet op ruime openingstijden. Ons contactcenter is bereikbaar van 8.00 uur tot 22.00 uur. Heeft u na 17.00 uur Europese tijd een vraag over uw personeelszaken of wilt u iets regelen in het P-Direktportaal? Dan krijgt u een collega op Bonaire aan de lijn.

Gunstig tijdverschil

Door het tijdsverschil kan Bonaire de dienstverlening in de lucht houden als in Europa de avond valt. Dit is van belang voor onze gebruikers die in wisselende diensten of in het buitenland werken. Zij kunnen niet altijd tijdens reguliere kantooruren contact opnemen met P-Direkt. Ook gebruikers die wel volgens reguliere kantoortijden werken, stellen de ruime openingstijden op prijs. P-Direkt is de hr-dienstverlener voor iedereen die werkt bij de rechterlijke macht en bij de ministeries (behalve het ministerie van Defensie) en de Hoge Colleges van Staat.

Twee teams

Op de vestiging op Bonaire werken nu 28 medewerkers; 25 van hen zijn Bonairianen, 3 komen uit Nederland. Zij zijn verdeeld over twee teams. Alle medewerkers zijn lokaal opgeleid via de Scholengemeenschap Bonaire. Het gaat om een combinatie van werken en leren. Recent hebben twaalf collega’s hun mbo-opleiding afgerond, zie Twaalf P-Direktcollega’s op Bonaire ronden mbo-opleiding af.

Volg ons ook op LinkedIn, Twitter en ons YouTube-kanaal!