Twaalf P-Direktcollega’s op Bonaire ronden mbo-opleiding af

Het contactcenter van P-Direkt op Bonaire heeft er twaalf gediplomeerden bij. In de periode augustus 2018 tot juni 2020 hebben deze collega’s naast hun werk bij het contactcenter hun opleiding contactcenter medewerker op mbo-niveau 3 afgerond.

Foto geslaagden mbo op Bonaire

De gediplomeerde zijn:

Aisha Beaumont, Nashelotte Fornerino, Elyana Giron Rojas, Niz-Marie Helena, Femigda Janga, Fammy Linkers, Sue-Ann Mo, Jolene Nicolaas, Nicole Rosaria, Rohainy Vissers, LeAnn Werleman en Dayene Wilsoe.

Rohainy, LeAnn en Nicole rondden de opleiding zelfs af met cum laude. Dat betekent dat zij op hun eindlijst een gemiddelde hadden van minimaal een 8.

Over de mbo-opleiding

P-Direkt betaalt de opleiding voor de studenten en denkt met MBO Bonaire mee over hoe de studie het best ingericht kan worden. De studenten maken gebruik van laptops en kantoormeubilair van P-Direkt. Zo krijgen ze tijdens hun opleiding al een goed beeld van de werkomgeving op kantoor. 

Over P-Direkt op Bonaire

P-Direkt heeft drie officiële locaties: in Den Haag, in Zwolle en op Bonaire. Door de dienstverlening op Bonaire kan P-Direkt ook dienstverlening aanbieden wanneer in Europa de avond valt. Het contactcenter is bereikbaar tot 22u, en dat sluit aan bij de behoefte van veel gebruikers om buiten kantooruren contact op te nemen.

Volg ons ook op LinkedIn, Twitter en op ons YouTube-kanaal!