De cijfers van P-Direkt over 2018 in beeld

Elk jaar publiceert P-Direkt een aantal belangrijke kengetallen over de dienstverlening in een handig overzicht.

Gebruikerstevredenheid gestegen

We waren vorig jaar al bijzonder content met een volle 7 op gebruikerstevredenheid. Over 2018 werd onze dienstverlening echter nog hoger gewaardeerd. We zijn trots op de klinkende 7,3 die we hebben behaald.

Continu verbeteren

P-Direkt heeft continu aandacht voor kwaliteits- en efficiencyverbeteringen. In 2018 is onze expertise door de inzet van nieuwe technieken, kanalen en vormen van dienstverlening verbeterd en blijven we innovatief in deze snel ontwikkelende sector.

Dit is onder andere zichtbaar in het daling van de gemiddelde wachttijd met maar liefst 13 seconden voor telefonie (contactcenter) ten opzichte van 2017.