Wat betekenen de maatregelen rond corona voor de dienstverlening van P-Direkt?

Iedereen het juiste salaris en op tijd. Dat heeft de hoogste prioriteit bij P-Direkt, ook tijdens de coronacrisis. Hoe zorgt P-Direkt ervoor dat de dienstverlening ook nu zo goed mogelijk doorloopt?

Marcel pint geld bij pinautomaat

Salarisbetaling en informatievoorziening P-Direkt

De dienstverlening van P-Direkt is belangrijk. Door ons werk hoeft u zich geen zorgen te maken over uw salaris en andere HR-gerelateerde zaken. Wij maken wij het mogelijk dat alle rijksambtenaren ook tijdens de coronacrisis zich op hun werk kunnen richten. Daarom werken wij ook tijdens de coronacrisis gewoon door.

Uw personeelsinformatie is veilig bij P-Direkt

U kunt erop vertrouwen dat uw personeelsinformatie bij P-Direkt veilig is. Wij zorgen voor goede veiligheidsmaatregelen om uw gegevens te beschermen. Daarom werkt het contactcenter van P-Direkt alleen vanuit beveiligde kantoorpanden. In de periode van 16 maart tot begin mei heeft het contactcenter met een kleinere bezetting gewerkt.

Contactcenter P-Direkt is ‘coronaproof’

Het contactcenter van P-Direkt werkt vanaf 11 mei weer met een volledige bezetting op kantoor. Daarvoor hebben wij onze panden inmiddels geheel ‘coronaproof’ ingericht: overal houden wij anderhalve meter afstand van elkaar en nemen wij extra hygiënemaatregelen.

Hoe zijn wij bereikbaar?

  • P-Direkt blijft telefonisch beschikbaar: P-Direkt bekijkt elke dag of de telefoonlijnen open kunnen blijven. Salarisbetaling en informatievoorziening hebben prioriteit.
  • P-Direkt blijft via e-mail bereikbaar.
  • Het P-Direktportaal blijft beschikbaar: U kunt uw aanvragen blijven doen via het P-Direktportaal. We houden u via verschillende meldingen in het P-Direktportaal op de hoogte over de voortgang en eventuele vertraging.
  • Chatten met P-Direkt op dit moment niet mogelijk: Er staat sinds 19 maart een melding in het P-Direktportaal dat de chatfunctie tijdelijk niet beschikbaar is.

Meer informatie

Meer informatie over de maatregelen die P-Direkt neemt tijdens de coronacrisis zijn te vinden op Rijksportaal Personeel of www.p-direkt.nl.

Volg ons ook op LinkedIn en Twitter @PDirekt!