P-Direkt gaat verder in O&P Rijk

Een nieuw jaar en een nieuwe organisatie! Sinds januari 2023 werken Binnenwerk, P-Direkt en UBR Personeel samen binnen Organisatie en Personeel Rijk (O&P Rijk).

Beeld: ©P-Direkt

Vanaf 1 januari 2023 zijn we één nieuwe organisatie voor uitvoeringsvraagstukken op organisatie en personeel. Wij bundelen onze sterke kanten en expertise. Dat doen we in acht sterke merken. Als basisdienstverlening én als dienstverlening op maat. Voor alle medewerkers, managers, HR-directies en beleid binnen het Rijk.

Is álles nieuw? Nee. Onze diensten, producten en betrokken en vakkundige medewerkers blijven gewoon beschikbaar. Ook kun je ons nog steeds bereiken op de vertrouwde contactadressen. Wél verandert de website per 1 januari.

Wat nog meer verandert? De samenvoeging brengt mooie kansen en voordelen met zich mee. Voor ons, maar vooral voor onze klanten en afnemers. Lees meer over de ambities van Organisatie en Personeel Rijk.