Een rustiger zomermoment? Check je gegevens in het portaal

In het P-Direktportaal kun je eenvoudig al je personeelszaken zelf regelen. Goed om af en toe even te checken of de gegevens op jouw personeelskaart nog juist of volledig zijn. Heb jij bijvoorbeeld alle gegevens van je noodcontact goed genoteerd? Je manager kan deze gegevens raadplegen als er iets met jou gebeurt. Je vindt de tegel naar je personeelskaart op het openingsscherm van de medewerker in het P-Direktportaal. 

P-Direktportaal

Sta je als manager op het punt om met vakantie te gaan? Vergeet dan niet je vervanging te regelen in het P-Direktportaal. Een collega-manager kan dan tijdelijk je taken in het P-Direktportaal overnemen. Handig als een medewerker tijdens jouw afwezigheid bijvoorbeeld een werkgeversverklaring wil aanvragen of een declaratie wil indienen. De vervangingsregel vind je in de linkerkolom op het openingsscherm van de manager in het P-Direktportaal.