Help jij het P-Direktportaal nog beter te maken?

Afgelopen jaar is P-Direkt gestart met de P-Direkt Community. Dit is een online denktank van rijksambtenaren die helpen het P-Direktportaal beter te maken. In 2022 gaan we hiermee door. Wil jij helpen het P-Direktportaal te laten aansluiten bij jouw behoefte? Lees dan verder. Misschien is deelname aan de community ook iets voor jou!

Man achter P-Direktportaal
Beeld: ©P-Direkt

Wat is en doet de P-Direkt Community?

De P-Direkt Community is een online denktank waarin rijksambtenaren  meedenken over het P-Direktportaal en laten weten wat ze er van vinden. Het doel is om de processen en vormgeving in het P-Direktportaal te verbeteren. Het afgelopen jaar hebben veel onderwerpen de revue gepasseerd. Welke dat zijn zie je in het jaaroverzicht hieronder:

Infographic Community
Beeld: ©P-Direkt

Meld je nu aan

Je meldt je aan voor de P-Direkt Community door een korte vragenlijst in te vullen via deze link. Na aanmelding ontvang je een bevestiging via e-mail met meer informatie. Daarna nodigen we je een aantal keer per jaar uit voor verschillende korte onderzoeken. Denk aan online vragenlijsten, online discussies, polls of interviews. Je bepaalt zelf of en waaraan je meewerkt.

Heb je vragen?

Neem voor vragen over de P-Direkt Community contact op via
P-Direkt.degebruikercentraal@minbzk.nl.