Download App-Direkt nu

Je verlof registreren, personeelskaart wijzigen of een werkgeversverklaring aanvragen. Vanaf nu kan het met de nieuwe app van P-Direkt. Deze app heet App-Direkt. Download en activeer de app via je P-Direktportaal en je kunt meteen aan de slag.

Beeld: ©P-Direkt

App-Direkt downloaden en activeren

Voordat je je personeelszaken met App-Direkt kunt regelen, download en activeer je de app. Het werkt het makkelijkst als je dit meteen na elkaar doet. Zorg dat je achter een computer zit met toegang tot je P-Direktportaal. In de uitgebreide installatiehandleiding helpen we je op weg.
 

Regel veelvoorkomende personeelszaken in App-Direkt

Met App-Direkt regel je heel makkelijk veelvoorkomende personeelszaken vanuit huis of onderweg. Denk aan:

  • verlof en bijzonder verlof registreren (dit geldt niet als je met SP-Expert werkt);
  • een werkgeversverklaring aanvragen;
  • je personeelskaart bekijken of wijzigen.

Bekijk het korte filmpje voor een indruk van de app.

App-Direkt, overal geregeld!

P-Direkt blijft App-Direkt doorontwikkelen

App-Direkt is nog niet af. We blijven de app doorontwikkelen door nieuwe functies toe te voegen. Dit gebeurt in fasen. Uiteraard houden we je op de hoogte. We streven ernaar dat alle gebruikers van het P-Direktportaal zelfstandig hun personeelszaken kunnen regelen via App-Direkt. Ook werken we aan functies voor managers.
 

Meer weten?

Hieronder vind je alles over App-Direkt op een rij: