Belastingdienst maakt nu ook gebruik van InBeeld Bedrijfszorg

P-Direkt heeft een applicatie ontwikkeld die zorgt voor een juiste afhandeling van de bedrijfszorg processen. De Belastingdienst heeft besloten ook gebruik te maken van InBeeld Bedrijfszorg (BZ) en is daarmee aangesloten. 

Man computer succes afgerond project checklist

Over de applicatie InBeeld BZ

InBeeld BZ is een applicatie die bedrijfszorg activiteiten en documenten goed vastlegt en zorgt dat ze voldoen aan de wettelijke eisen. Uitvoeringsorganisatie Bedrijfsvoering Rijk (UBR) heeft als eerste gebruik gemaakt van de applicatie die is ontwikkeld om de bedrijfszorg processen te ondersteunen. Zo gebruikt UBR InBeeld BZ al naar tevredenheid voor verschillende onderdelen: het Financieel Loket, Bedrijfsmaatschappelijk werk en Re-integratie. 

Toen eind 2020 werd besloten dat de applicatie rijksbreed ingezet kan worden, wilde de Belastingdienst hier gebruik van maken. In overleg met P-Direkt UBR en de Belastingdienst is de applicatie aangepast en kunnen zij er los van elkaar in werken. Om dit voor elkaar te krijgen was het nodig om de data te migreren. Dankzij de nauwe samenwerking lukte het om de applicatie in een korte tijd aan te passen en is de overgang soepel verlopen. 

Volg ons ook op LinkedIn, Twitter en ons YouTube-kanaal!