Producten- en dienstengids P-Direkt 2022 completer dan ooit

De nieuwe Producten- en dienstengids (PDG 2022) van P-Direkt is completer dan andere jaren. We vertellen niet alleen wat onze basisdienstverlening is, maar ook hoe we samenwerken met onze stakeholders. En hoe wij zelf naar onze dienstverlening kijken. 

PDG 2022

Basisdienstverlening en meer

Uiteraard leest u in de PDG over onze basisdienstverlening. Die bestaat onder andere uit de betaling van salarissen aan meer dan 140.000 rijksambtenaren. En uit het onderhouden van de personeelsdossier voor deze groep. Ook zorgen wij dat medewerkers, managers en hr-ondersteuner hun personeelszaken zelf kunnen regelen in het P-Direktportaal. Daarnaast verricht P-Direkt voor organisaties binnen het Rijk maatwerk. Zo ondersteunt P-Direkt UBR bij verschillende registraties.
 

Betrouwbaarheid staat voorop

Betrouwbaarheid is de belangrijkste kernwaarde van P-Direkt en staat voorop bij alles wat we doen. Persoonsgegevens van onze gebruikers moeten goed beschermd zijn. Salarissen betalen wij op tijd uit. Het bedrag klopt tot achter de komma en voldoet aan de wet- en regelgeving. We controleren zelf of we doen wat we zeggen. En of we voldoen aan de actuele wet- en regelgeving. Dit doen we met interne controles (IC). Daarnaast worden wij jaarlijks gecontroleerd door de Auditdienst Rijk (ADR).
 

Dienstverleningsaanbod continu in ontwikkeling

Het dienstverleningsaanbod van P-Direkt is continu in ontwikkeling. P-Direkt actualiseert de Producten- en Dienstengids als het dienstverleningsaanbod verandert. 

Volg ons ook op LinkedIn, Twitter en ons YouTube-kanaal!