Chat met P-Direkt over IKB

Vanaf donderdag 11 november 2021 kunt u live chatten over IKB met P-Direkt. Onze medewerkers zitten elke werkdag klaar vanaf 8.00 uur tot 22.00 uur om uw vragen te beantwoorden. Wilt u bijvoorbeeld weten wat er gebeurt met uw IKB-gekochte uren? Of wilt u weten tot wanneer u een IKB-aanvraag voor de maand november kunt doen? Via de chat stelt u gemakkelijk en snel uw vraag.

IKB chat
©P-Direkt

Chatknop in P-Direktportaal
Chatten met P-Direkt doet u via het P-Direktportaal. U vindt de chatknop aan de rechterkant via P-Direktportaal > Financiën & Salaris > Individueel Keuze Budget.
 

Chatten op werkdagen tussen 8.00 – 22.00 uur
U kunt op werkdagen tot 22.00 uur met ons chatten, over IKB, maar ook over andere hr-onderwerpen. Naast de chat is P-Direkt uiteraard ook via de telefoon of e-mail bereikbaar op de bovenstaande tijden.