Nieuw pand P-Direkt Bonaire officieel geopend

Woensdag 8 september 2021 is het nieuwe pand van P-Direkt op Bonaire officieel geopend door de waarnemend gezaghebber Reynold Oleana. Hij verrichtte de officiële opening samen met Edgar Heijmans (oud-directeur van P-Direkt) en Marijke van den Broek (de huidige directeur van P-Direkt. Gedrieën onthulden zij het vestigingsbord waarna de genodigden het pand konden bezichtigen.

Vanaf november 2020 maakt P-Direkt gebruik van het nieuw pand. Toch liet de officiële opening nog even op zich wachten vanwege de coronamaatregelen, maar ook om de laatste hand te kunnen leggen aan de werkzaamheden in het pand.

Beeld: ©P-Direkt

P-Direkt op Bonaire

P-Direkt is onderdeel van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Wij verrichten dienstverlening aan ministeries en overige overheidsorganisaties op het snijvlak van hr en ict. Dit doen we vanuit onze vestigingen in Den Haag, Zwolle en Bonaire. Door de dienstverlening op Bonaire kan P-Direkt ook dienstverlening aanbieden wanneer in Europa de avond valt. Het contactcenter is bereikbaar tot 22u Europese tijd. Dat sluit aan bij de behoefte van veel gebruikers om ook na kantooruren contact op te nemen. Bij P-Direkt op Bonaire werken 25 collega’s. Zij zijn verdeeld over twee teams. Alle medewerkers zijn lokaal opgeleid via de Scholengemeenschap Bonaire.