7 medewerkers op Bonaire behalen mbo-diploma

Zeven medewerkers van P-Direkt op Bonaire hebben hun hrm-opleiding op mbo-niveau 4 afgerond. Van augustus 2019 tot juli 2021 hebben zij hun opleiding naast hun werkzaamheden voor het contactcenter van P-Direkt gevolgd. Van harte gefeliciteerd met jullie diploma!

7 medewerkers op Bonaire behalen mbo-diploma

De gediplomeerden zijn:

  • Rina Balla
  • Migarda Evertsz
  •  Jeane Goeloe
  • Zinho Gomez
  • Kai Letang,
  • Nizaira Martis
  • Buchi Tjietjie

Over de mbo-opleiding

De opleiding werd verzorgd door SGB Bonaire. P-Direkt betaalt de opleiding voor de studenten en denkt mee over hoe de studie het best ingericht kan worden. De studenten maken gebruik van laptops en kantoormeubilair van P-Direkt. Zo krijgen ze tijdens hun opleiding al een goed beeld van de werkomgeving op kantoor. 
 

Over P-Direkt op Bonaire

P-Direkt heeft drie officiële locaties: in Den Haag, in Zwolle en op Bonaire. Door de dienstverlening op Bonaire kan P-Direkt ook dienstverlening aanbieden wanneer in Europa de avond valt. Het contactcenter is bereikbaar tot 22u Europese tijd. Dat sluit aan bij de behoefte van veel gebruikers om ook na kantooruren contact op te nemen. Bij P-Direkt op Bonaire werken 24 collega’s. 

Volg ons ook op LinkedIn, Twitter en ons YouTube-kanaal!