Meld u aan voor nieuwe nieuwsbrief met releaseberichten

P-Direkt start met een nieuwsbrief met releaseberichten en een overzicht van aanstaande werkzaamheden in het P-Direktportaal. Waaraan werkt P-Direkt en welke wijzigingen in het P-Direktportaal staan op stapel? Welke wijzigingen worden de komende weken naar productie gebracht? Welke planning volgen de bouwteams de komende drie weken?

Nieuwsbrief releaseberichten

Met de nieuwsbrief informeren wij geïnteresseerden hierover. P-Direkt werkt continu aan de kwaliteit van het portaal. U kunt zich vanaf nu aanmelden voor de nieuwsbrief met releaseberichten. De nieuwsbrief wordt verspreid via mail. Later verschijnt de informatie ook op onze website www.p-direkt.nl.

Voor wie?

Deze nieuwsbrief is voor iedereen die graag op de hoogte blijft van aankomende wijzigingen in het P-Direktportaal. Alle geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor de nieuwsbrief. We verwachten dat de nieuwsbrief met name interessant is voor iedereen die werkt op een hr-afdeling van een overheidsorganisatie en voor managers en hun hr-ondersteuners binnen het Rijk.

Frequentie?

De nieuwsbrief verschijnt één keer per drie weken. Hiermee volgen wij onze werkwijze; in sprints van drie weken voeren wij wijzigingen door of introduceren wij nieuwe mogelijkheden. Geïnteresseerden ontvangen de nieuwsbrief per mail.

Waarom een nieuwsbrief?

Met de driewekelijkse nieuwsbrief met releaseberichten komt P-Direkt tegemoet aan een veel gehoorde wens van onze stakeholders. Stakeholders geven regelmatig aan eerder geïnformeerd te willen worden over aanstaande wijzigingen.

Interesse?

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen? Stuur dan een mail met uw naam en functie naar releaseberichten@p-direkt.minbzk.nl. Hieraan zijn voor u uiteraard geen kosten verbonden. U kunt zich op elk moment uitschrijven van de verzendlijst als u de nieuwsbrief niet langer wilt ontvangen.

Volg ons ook op LinkedIn, Twitter en ons YouTube-kanaal!