Nieuwe indiensttreding binnen één dag administratief geregeld

Treedt een nieuwe medewerker in dienst? Dan moet alles ook goed geregeld worden in het P-Direktportaal. P-Direkt heeft het proces rond indiensttreding aan de achterkant sterk vereenvoudigd en verbeterd. Het proces gaat nu over minder schijven. Daarom kan een indiensttreding nu al in één dag administratief geregeld zijn.

P-Direktportaal

Een nieuw proces gaat niet zo maar live. Voordat het nieuwe proces kan worden ingevoerd, heeft P-Direkt alles uitgebreid getest. De klanten van P-Direkt hebben een grote bijdrage geleverd aan de totstandkoming van deze livegang. Hun ervaringen en commentaar is voor onze organisatie belangrijk en wordt ook zeer gewaardeerd.

P-Direkt hoopt binnenkort ook het proces rond overplaatsen op eenzelfde manier te verbeteren.