Is uw personeelskaart in het P-Direktportaal op orde?

Op uw personeelskaart vindt u uw persoons- en contactgegevens. Zijn al uw persoonlijke gegevens juist en volledig ingevuld? Het is goed om dit na te gaan. Vul ook gelijk uw noodcontact in. Mocht zich onverhoopt een noodsituatie voordoen, dan is het prettig als de gegevens van uw noodcontact bekend zijn. 

P-Direktportaal

Het noodcontact wordt uitsluitend gebruikt in een situatie waarbij u zelf niet meer in staat bent iemand te bellen, bijvoorbeeld wanneer u onwel bent geworden en acuut naar het ziekenhuis moet. Alleen u, uw manager, een HR-ondersteuner en de vervoerscoördinator kunnen uw persoons- en contactgegevens inzien.

U vindt uw personeelskaart in het P-Direktportaal onder de tegel ‘Personeelskaart en personeelsdossier’.

Volg ons ook op LinkedIn, Twitter en ons YouTube-kanaal!