Vacatures bij P-Direkt voor verplichte Van-Werk-Naar-Werk kandidaten

Voor verplichte Van-Werk-Naar-Werk (VWNW) kandidaten, staan diverse functies open bij P-Direkt in Zwolle. De ‘Makelaar voor Plaatsmakers’ biedt ondersteuning en bemiddelt bij de plaatsing van verplichte VWNW-kandidaten. Lees verder als u een nieuwe, uitdagende baan zoekt.

Illustratie van werk naar werk

Functies bij P-Direkt Zwolle

P-Direkt is een shared service organisatie en onderdeel van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Bij P-Direkt werken ruim 700 medewerkers, verspreid over drie locaties: Den Haag, Zwolle en Bonaire. Bij de HR-dienstverlener van de Rijksoverheid staan diverse functies open voor verplichte VWNW-kandidaten. De functies staan open in schaal 6 en 7. Voor het team Administratie in Zwolle zoekt P-Direkt bijvoorbeeld een nieuwe collega. De nieuwe medewerker gaat zich bezighouden met het plaatsen van documenten in één van de 140.000 personeelsdossiers.

Interesse

Bent u een verplichte VWNW-kandidaat en heeft u interesse in een functie bij P-Direkt in Zwolle? Neem dan voor meer informatie contact op met: mevrouw Geilana Tiems - Start.

Via Telefoonnummer: 06-25 37 62 08 of e-mail: geilana.tiems@p-direkt.minbzk.nl.

Over de Makelaar voor Plaatsmakers

Rijksmedewerkers kunnen zich aanmelden als plaatsmaker bij de Makelaar voor Plaatsmakers. De Makelaar heeft zicht op de verplichte VWNW-kandidaten en kijkt naar de mogelijkheden voor een succesvolle match. Zo kan een verplichte VWNW-kandidaat de loopbaan bij de Rijksoverheid vervolgen. De Makelaar is een onderdeel van Uitvoeringsorganisatie Bedrijfsvoering Rijk (UBR). Meer informatie vindt u op de website. Makelaar voor Plaatsmakers | Loopbaan- en Talentontwikkeling | UBRijk. U kunt ook een bericht sturen naar: MakelaarvoorPlaatsmakers@rijksoverheid.

Volg ons ook op LinkedIn, Twitter en ons YouTube-kanaal!