Rijk lanceert website om incidenten rond agressie te melden

De applicatie Agressie Registratie Overheid (ARO) is online. Met deze applicatie kunnen medewerkers die te maken krijgen met agressie op de werkvloer, hier eenvoudig melding van maken. Via www.arorijk.nl kunnen gegevens van het slachtoffer, de dader en informatie over de agressie en afhandeling worden opgenomen. Medewerkers kunnen ook via een smartphone een melding doen, de app is ook bereikbaar via de telefoon.

Agressie Registratie Overheid

Samenwerking UBR en P-Direkt

UBR-P beheert de applicatie aan de gebruikerskant. Zij verzorgen de informatievoorziening over de applicatie en het functioneel beheer. Het app-team van P-Direkt heeft de applicatie voor UBR gebouwd. Het resultaat is een gebruiksvriendelijke applicatie die goed te benaderen is voor de medewerkers en voldoet aan de eisen op het gebied van informatiebeveiliging en privacy.

Tool voldoet aan laatste eisen

De tool vervangt een eerdere externe applicatie die niet meer aan eisen op het gebied van gebruikersvriendelijkheid, techniek en informatiebeveiliging voldeed. De nieuwe applicatie voldoet aan alle eisen: de tool is goed te benaderen voor medewerkers en voldoet aan de laatste eisen op het gebied van informatiebeveiliging en bescherming van persoonsgegevens.

Volg ons ook op LinkedIn, Twitter en ons YouTube-kanaal!