Directeur Edgar Heijmans ontvangt prijs voor bijzondere kijk op talent

Edgar Heijmans, directeur van P-Direkt, ontvangt een belangrijke prijs: een Onbeperkte Denker Erkenning (ODE). Hij heeft de prijs ontvangen door zijn bijzondere kijk op talent. Hij zoekt altijd naar mensen die zich willen ontwikkelen, zich verder willen ontplooien. De prijs is uitgereikt door de Onbeperkte Denkers die als doel hebben om de instroom van medewerkers met een arbeidsbeperking binnen het Rijk te stimuleren.

Edgar Heijmans
Directeur Edgar Heijmans.

De erkenning wordt toegekend aan mensen of organisaties die zich inzetten voor een inclusieve rijksoverheid. Dus een overheid waar iedereen ongeacht leeftijd, herkomst, geslacht of beperking aan de slag kan.

Edgar is door de Onbeperkte Denkers geïnterviewd over zijn visie op inclusiviteit en zijn aanpak binnen P-Direkt. De uitreiking van de prijs is ook vastgelegd op beeld.

  • Lees hier het interview met Edgar.
  • Bekijk de uitreiking van de ODE aan Edgar.

Over ODE

Een inclusieve rijksoverheid betekent kans op werk en ontwikkeling, voor iedereen. Ongeacht leeftijd, geslacht, herkomst, beperking, etc. Denken in kansen en mogelijkheden, daar houden ze van bij Onbeperkte Denkers! Met de huidige campagne stimuleren ze de instroom van medewerkers met een arbeidsbeperking. Samen kunnen we van de banenafspraak een succes maken. Kijk voor meer informatie op de website

Volg ons ook op LinkedIn, Twitter en ons YouTube-kanaal!