P-Direkt loopt naar Barcelona

Op 12 oktober 2020 starten 188 medewerkers van P-Direkt, verdeeld over 26 teams met een stappencompetitie met als eindbestemming Barcelona. In deze coronatijd lopen we niet fysiek met elkaar, maar digitaal houden we elkaar op de hoogte van het aantal stappen. P-Direkt vindt het belangrijk om juist in deze tijd in beweging te blijven en is blij verrast met de hoge opkomst. Met elkaar gaan we zorgen dat we elke dag 10.000 stappen zetten.

Stappencompetitie
Stappencompetitie P-Direkt.

P-Direkt vindt het belangrijk om een prettige werkomgeving te creƫren waarin alle medewerkers gezond kunnen werken en leven. In dat kader is er een stappencompetitie georganiseerd. Bijna een derde van alle medewerkers heeft zich aangemeld. In 4 weken lopen alle teams, vanuit Den Haag en Zwolle, naar Barcelona en gaan met elkaar de strijd aan om als eerste de eindstreep te halen.

Alle deelnemers hebben vooraf een stappenteller ontvangen en een vragenlijst ingevuld. Iedereen heeft een week bijgehouden hoeveel stappen er gezet worden op een dag, zonder extra te bewegen. Deze nulmeting wordt gebruikt om te bepalen hoeveel stappen er gezet moeten worden om naar de 10.000 stappen per dag te gaan. De opbouw aan stappen is voor iedereen persoonlijk. Op deze manier kan iedereen, sportief of minder sportief, meedoen aan de stappencompetitie.

We lopen van Den Haag via Parijs, Grenoble naar Barcelona. Om dat doel te bereiken lopen we met elkaar 1623.9 kilometer. Omgerekend zijn dat 2.319.857 stappen.

Over P-Direkt

P-Direkt is de hr-dienstverlener van de rijksoverheid. Wij bieden een breed pakket aan diensten op het snijvlak van hr en ict voor de bijna 140.000 medewerkers en managers die werken bij ministeries en andere overheidsorganisaties. Onze bekendste eindproducten zijn salarisbetaling en informatievoorziening. Met de innovatieve technologie van P-Direkt kunnen medewerkers en managers van de rijksoverheid hun personeelszaken eenvoudig regelen via het zelfbedieningsportaal. P-Direkt is als shared service organisatie een onderdeel van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Bij P-Direkt werken ruim 600 mensen, verspreid over Den Haag, Zwolle en Bonaire.

Volg ons ook op LinkedIn, Twitter en ons YouTube-kanaal!