Neem dit jaar nog uw wettelijke vakantie-uren uit 2019 op

Heeft u nog wettelijke vakantie-uren staan uit het jaar 2019? Neem deze uren dan dit jaar nog op. Doe dit voor 31 december 2020. Doet u dit niet, dan vervallen deze vakantie-uren automatisch op 1 januari 2021. Dit heeft te maken met de vervaltermijnen die gelden voor wettelijke vakantie-uren.

Verlofuren registreren

De vervaltermijn voor de wettelijke vakantie-uren is 1 jaar

Wettelijke vakantie-uren die u in 2019 heeft opgebouwd, zijn een jaar geldig en vervallen op 1 januari 2021. Het is alleen bij uitzondering mogelijk om niet opgenomen en vervallen wettelijke uren te verlengen. Bijvoorbeeld als u langdurig ziek was. Op de informatiepagina over vakantie vindt u meer informatie. Voor vragen kunt u contact opnemen met uw manager of leidinggevende.

Waar zie ik mijn saldo vakantie-uren?

In het P-Direktportaal ziet u uw saldo wettelijke vakantie-uren.

Meer informatie

Zie voor meer informatie de informatiepagina over vakantie.
 
Volg ons ook op LinkedIn, Twitter en ons YouTube-kanaal!