Inschrijven (vol): online workshop ‘HR analytics in praktijk’ op 6 juli 2020

Na het succes van de eerste workshops organiseert het HR analytics team van P-Direkt nu een nieuwe workshop via Webex. Ben je hr-adviseur of hr-beleidsadviseur en geïnteresseerd in HR analytics?

HR-analytics

Wil je weten hoe dit kan bijdragen aan meer data-gedreven hr-beleid en betere hr-beslissingen binnen jouw organisatie? Dan is deze workshop van aLab echt iets voor jou! Je leert meer over HR analytics, welke actuele toepassingen er zijn en je krijgt de kans om een eigen onderwerp te behandelen.

Wat is het analytics lab (aLab) van P-Direkt? aLab is een team bij P-Direkt dat als doel heeft HR analytics binnen het rijk te bevorderen. aLab voert onderzoeken uit voor ministeries en ondersteunt lokale onderzoeken. Daarnaast organiseert en faciliteert aLab ook de Rijksbrede HR Analytics community. In deze community komen experts uit het Rijk bij elkaar om kennis uit te wisselen aan de hand van actuele thema’s.

Waarom deze workshop?

Kennis van HR analytics en de toepassing daarvan kan helpen in het data-gedreven maken van hr-beslissingen. Dit kan jouw advies als hr-adviseur krachtiger maken. Voor de eerste workshops waren meer geïnteresseerden dan plekken, wat laat zien dat het onderwerp leeft binnen de hr-wereld. Daarom organiseert aLab op maandag 6 juli een nieuwe workshop ‘HR analytics in praktijk’.

Wat kun je verwachten?

In het eerste deel van deze workshop geven HR analyticsspecialisten van aLab een introductie in HR analytics en bespreken zij enkele voorbeelden uit de praktijk.

In het tweede deel van de ochtend worden hr-vraagstukken behandeld die binnen jouw organisatie spelen. Met de experts ga je dieper in op deze vraagstukken en krijg je inzicht in hoe je het probleem kan vertalen naar een concreet HR analytics onderzoek.

Voorlopig programma ‘HR analytics in praktijk’

14.00 uur – 14.30 uur Introductie in HR analytics

14.30 uur – 14.50 uur HR analytics praktijkvoorbeelden

Pauze

15.00 uur – 16.00 uur hr-vraagstukken voor HR analytics

Inschrijven

Je kunt je helaas niet meer inschrijven voor de workshop van 6 juli 2020 wegens het grote aantal aanmeldingen. De workshop wordt aangeboden door P-Direkt aan hr-adviseurs en hr-beleidsadviseurs werkzaam binnen het Rijk. Deelname aan de workshop is kosteloos.

Volg ons ook op Linkedin en Twitter!