Meest recente nieuwsbrieven online!

Onlangs heeft P-Direkt twee nieuwsbrieven verstuurd: de P-Direkt Update en de P-Direkter.

P-Direkter en Update

De P-Direkter is onze nieuwsbrief waarin wij klanten informeren over (ontwikkelingen in) onze dienstverlening. De P-Direkt Update is onze nieuwsbrief waarmee we stakeholders en andere belangstellenden informeren over nieuws en ontwikkelingen binnen P-Direkt.

Coronaspecial

De nieuwste editie van de P-Direkter is een ‘coronaspecial’ geworden met diverse berichten en informatie over de regels in verband met het coronavirus. Bent u Rijksambtenaar en wilt u zich aan- of afmelden voor deze nieuwsbrief? Stuur dan een e-mail naar contactcenter@p-direkt.nl.

Dienstverlening draait door

Lees in de onlangs verschenen Update (nummer 83) het antwoord op de vraag: hoe werkt P‐Direkt door in deze coronaperiode? Ook in deze editie het jaarverslag 2019, de dienstverleningsrapportage van april 2020 en een bericht over de Wet WIEG. Wilt u zich aan- of afmelden voor deze nieuwsbrief? Stuur dan een e-mail naar communicatie@p-direkt.minbzk.nl.

Volg ons ook op LinkedIn en Twitter!