Breng HR analytics in de praktijk op 20 januari 2020

Na het succes van de eerste workshops organiseert team DISC van P-Direkt nu een derde workshop. Bent u HR-adviseur of HR-beleidsadviseur en geïnteresseerd in HR analytics? Wilt u weten hoe dit kan bijdragen aan meer data-gedreven HR-beleid en betere HR-beslissingen binnen uw organisatie? Dan is deze workshop van DISC echt iets voor u!

U leert meer over HR analytics, welke actuele toepassingen er zijn en u krijgt de kans om een eigen onderwerp te behandelen.

Wat is Data & Informatie Servicecentrum (DISC)?
DISC is een team bij P-Direkt dat als doel heeft HR analytics binnen het rijk te bevorderen. Team DISC voert onderzoeken uit voor ministeries en ondersteunt lokale onderzoeken. DISC organiseert en faciliteert ook de DISC community. In deze community komen experts uit het hele rijk bij elkaar om kennis uit te wisselen aan de hand van actuele thema’s.

HR-analytics

Waarom deze workshop?

Kennis van HR analytics en de toepassing daarvan kan helpen in het data-gedreven maken van HR-beslissingen. Dit kan uw advies als HR-adviseur krachtiger maken. Voor de eerste workshop waren meer geïnteresseerden dan plekken, wat laat zien dat het onderwerp leeft binnen de HR-wereld. Daarom organiseert DISC op maandag 20 januari een derde workshop ‘HR analytics in praktijk’.

Wat kunt u verwachten?

In het eerste deel van deze workshop geven HR analytics specialisten van DISC een introductie in HR analytics en bespreken zij enkele voorbeelden uit de praktijk. In het tweede deel van de ochtend worden HR-vraagstukken behandeld die binnen uw organisatie spelen. Met de experts gaat u dieper in op deze vraagstukken en krijgt u inzicht in hoe u het probleem kunt vertalen naar een concreet HR analytics onderzoek.

Programma ‘HR analytics in praktijk’

13.30 uur – 14.00 uur

Introductie in HR analytics
14.00 uur – 14.30 uur HR analytics praktijkvoorbeelden
Pauze

14.45 uur – 16.30 uur

HR-vraagstukken voor HR analytics
DISC logo

Inschrijven

U kunt zich nog inschrijven voor de workshop via het aanmeldformulier tot en met 16 januari. De workshop wordt aangeboden door P-Direkt aan HR-adviseurs en HR-beleidsadviseurs werkzaam binnen het Rijk. Deelname aan de workshop is kosteloos.

Locatie
P-Direkt
Schenkkade 100, Den Haag