Download nu de P-Direkt AppStore app

Vanaf nu staan alle P-Direkt apps in onze eigen P-Direkt Appstore app. Dit betekent dat u eenvoudig toegang heeft tot de laatste versies van de applicaties van P-Direkt. Wanneer u via deze weg de P-Direktapp downloadt, werkt deze ook voor iOS 13.

P-Direkt kiest voor deze nieuwe opzet omdat onze apps bedrijfsspecifiek zijn en hierdoor niet binnen de richtlijnen van de iOS-appstore passen. Alle P-Direktapps blijven vooralsnog wel beschikbaar in de Google PlayStore. Google heeft geen vergelijkbare richtlijnen voor (beperkte) doelgroepen.

Via de P-Direkt AppStore App krijgt u toegang tot de laatste versies van de P-Direkt app en de Functieruil app. Ook worden updates van deze apps via de P-Direkt AppStore doorgevoerd.

Lees meer over de P-Direkt AppStore app.