HR VerRijkt: staat 14 mei 2020 al in uw agenda?

Hebt u 14 mei 2020 tussen 9:00 en 17:00 uur al in uw agenda gezet? Dan vindt het congres HR verRijkt plaats dat P-Direkt samen met haar ketenpartners organiseert.

HR VerRijkt

Elke dag hebben we ermee te maken: ontwikkeling. Of het nu is op het gebied van uzelf, uw medewerker, technologie, HR of beleid, we worden er dagelijks mee geconfronteerd. Tijdens HR verRijkt vindt u een breed programma over onder andere data, arbeidsmarktontwikkelingen, talentmanagement, samenwerken en verbinden. Ook ontmoet u collega’s uit de HR-kolom.

Er is een informatiemarkt waar u collega's uit het Rijk kunt spreken én er zijn ruime subzalen waar verschillende sprekers u tijdens workshops meenemen in hun ervaringen. Verzorgd door collega’s van verschillende onderdelen binnen het Rijk, maar ook door onze concullega’s uit de markt.

Keynote speaker: Jim Stolze

Kunstmatige Intelligentie (AI) krijgt een steeds belangrijkere plek in het dagelijks leven. Maar er bestaan nog veel misverstanden over deze technologie en de toepassingen ervan. Jim Stolze (schrijver en ondernemer) weet als geen ander humor, technologie en inspiratie met elkaar te verbinden. Hij onderzoekt hoe mensen zich verhouden tot kunstmatige intelligentie (AI): wat betekent dat voor ons én andersom. Jim Stolze is bekend van onder andere De Wereld Draait Door en TEDxAmsterdam.

Jim Stolze

Locatie: De Woonindustrie in Nieuwegein

Het congres vindt plaats in De Woonindustrie, een prachtige, groot opgezette plek waar de warmte van thuis u tegemoet komt. Gemakkelijk te bereiken met de sneltram vanaf Utrecht Centraal station. Komt u liever met de auto? Denk dan aan carpoolen. De locatie ligt praktisch naast de snelweg en heeft 1200 gratis parkeerplaatsen.

Heeft u vragen over HR verRijkt?

Neem dan contact op met de congresorganisatie via lcb@hrverrijkt.nl of bel 071 202 03 03. Het Leids Congres Bureau ondersteunt P-Direkt bij de organisatie van dit congres.

Meer informatie

Ga naar HRverRijkt.nl voor meer informatie over de spreker en het programma. U kunt zich hier ook aanmelden voor de nieuwsbrief. U ontvangt dan naast het laatste nieuws ook de officiële uitnodiging voor het congres in februari 2020.