Save the date voor congres HR VerRijkt

Hoe organiseren we HR met en voor het Rijk met de mens als middelpunt? Dat is de centrale vraag op het congres HR verRijkt dat plaatsvindt op 14 mei 2020. Samen met haar ketenpartners organiseert P-Direkt die dag voor de tweede keer een congres voor HR-adviseurs en beleidsmakers.

HR VerRijkt

Het congres is interessant voor iedereen die werkt in de HR-keten van het Rijk. Momenteel zijn we druk bezig met het samenstellen van een interactief programma over de ontwikkeling in de keten en het beleid van de toekomst. Het belooft een boeiende dag te worden om kennis en ideeën te delen, buren uit de keten te ontmoeten en nieuwe inzichten te horen uit de wetenschap en het bedrijfsleven. De organisatie is in handen van P-Direkt. Hierbij worden wij geholpen door het Leids Congres Bureau, een ervaren evenementenorganisator.

Interesse?

Bent u HR-adviseur, manager of beleidsmaker binnen d HR-keten? Zet dan 14 mei 2020 alvast in uw agenda en laat uw gegevens achter op de pagina HR VerRijkt. U wordt dan op de hoogte gehouden over het congres en ontvangt de officiële uitnodiging voor HR verRijkt!
U ontvangt een bevestigingsmail nadat u uw gegevens hebt achtergelaten. Niets ontvangen? Check dan uw spamfolder.

Volg ons ook op LinkedIn.