Weer twee processen vernieuwd in het P-Direktportaal

De komende jaren vernieuwt P-Direkt stapsgewijs het P-Direktportaal. Zo werken we toe naar een gebruikersvriendelijker portaal en verbeteren we continu de kwaliteit van onze dienstverlening.

Nieuwe P-Direktportaal

Per 1 juli 2019 zijn weer twee processen overgezet. Het gaat om het medewerkersproces ‘Ouderschapsverlof’ en het HR-Ondersteunersproces ‘Nakisa’. Het P-Direktportaal blijft tijdens de stapsgewijze vernieuwing gewoon beschikbaar. U kunt het P-Direktportaal blijven gebruiken zoals u gewend bent.

Medewerkersproces 'Ouderschapsverlof'

Voor het proces ‘Ouderschapsverlof’ zijn de bestaande formulieren ‘Ouderschapsverlof’ vervangen en hebben een nieuwe lay-out gekregen. In verband met de wijziging van het ouderschapsverlof vanaf 1 juli 2019 is er ook een nieuwe tegel toegevoegd in het P-Direktportaal.

HR-ondersteunersproces 'Nakisa'

In de nieuwe versie van het HR-ondersteunersproces ‘Nakisa’ zijn de lay-out en de zoekfunctie veranderd. Zo kan er nu op organisatie, formatieplaats of medewerker worden gezocht. De functionaliteit en de techniek zijn verder zoveel mogelijk gelijk gebleven.

Volg ons ook op LinkedIn!