Breng HR analytics in de praktijk tijdens workshop

Schrijf je in: 6 juni workshop ‘HR analytics in praktijk’

Ben je HR adviseur of HR beleidsadviseur en geïnteresseerd in HR analytics? Wil je weten hoe dit kan bijdragen aan meer data-gedreven HR beleid en betere HR beslissingen binnen jouw organisatie? Dan is deze workshop van DISC echt iets voor jou! Je leert meer over HR analytics, welke actuele toepassingen er zijn en je krijgt de kans om een eigen onderwerp te behandelen.

 Wat is Data & Informatie Servicecentrum (DISC)?
DISC is een team bij P-Direkt dat als doel heeft HR analytics binnen het rijk te bevorderen. Team DISC  voert onderzoeken uit voor ministeries en ondersteunt lokale onderzoeken. DISC organiseert en faciliteert ook de DISC community. In deze community komen experts uit het hele rijk bij elkaar om kennis uit te wisselen aan de hand van actuele thema’s.

DISC logo

Waarom deze workshop?

Kennis van HR analytics en de toepassing daarvan kan helpen in het data-gedreven maken van HR beslissingen. Dit kan jouw advies als HR adviseur krachtiger maken. Er bestaat al een 2-daagse opleiding bij de RAFEB, waarvan team DISC een deel verzorgt. HR adviseurs hebben ons gevraagd of wij ook een korte en krachtige, praktijkgerichte workshop kunnen verzorgen. Dat kunnen wij zeker! En daarom organiseert DISC op donderdag 6 juni de workshop ‘HR analytics in praktijk’.

Wat kun je verwachten?

In het eerste deel van deze workshop geven HR analytics specialisten van DISC een introductie in HR analytics en bespreken zij enkele voorbeelden uit de praktijk.

In het tweede deel van de ochtend worden HR vraagstukken behandeld die binnen jouw organisatie spelen. Met de experts ga je dieper in op deze vraagstukken en krijg je inzicht in hoe je het probleem kan vertalen naar een concreet HR analytics onderzoek.

De workshop wordt aangeboden door P-Direkt aan HR adviseurs en HR beleidsadviseurs werkzaam binnen het rijk (deelname aan de workshop is kosteloos).

Programma ‘HR analytics in praktijk’

09.30 uur - 10.00 uur Introductie in HR analytics
10.00 uur - 10.30 uur HR analytics praktijkvoorbeelden
10.30 uur - 10.45 uur Pauze
10.45 uur - 12.00 uur HR vraagstukken voor HR analytics
HR-analytics

Inschrijven

Schrijf je in vóór 13-05-2019 via deze link.
Er zijn maximaal 15 plaatsen.
Bij een groter aantal aanmeldingen wordt mogelijk een nieuwe sessie gepland.

Locatie:
P-Direkt
Schenkkade 100, Den Haag

Liever een 2-daagse opleiding?

Heb je liever een 2-daagse opleiding? Of wil je na de workshop nog meer van data-gedreven werken binnen het HR werkveld? Dan kun je de verdiepingsopleiding HR analytics van de Rijksacademie volgen. Meer info staat op de website van de Rijksacademie.

Volg ons ook op LinkedIn.