Dien uw IKAP-aanvraag uiterlijk 14 november 2018 in

IKAP staat voor ‘Individuele Keuzen in het Arbeidsvoorwaardenpakket’. Meedoen met IKAP is fiscaal aantrekkelijk. Voor het jaar 2018 kunt u nog tot 14 november 17.00 uur een IKAP-aanvraag in het P-Direktportaal indienen.

IKAP-fiets

Na 14 november kunt u geen IKAP-aanvragen meer indienen voor 2018

Heeft u in 2018 uitgaven gedaan die u voor IKAP wilt inzetten? Regel uw aanvraag dan voor 14 november 17.00 uur. U kunt in 2019 geen IKAP-aanvraag doen voor uitgaven in 2018. Dient u een aanvraag in via ‘IKAP-aanvraag uitbreiden’? Dan moet uw manager uw aanvraag vóór 14 november 2018 17.00 uur goedkeuren in het P-Direktportaal.

Handleidingen IKAP-aanvraag

Op de pagina Gebruikershandleidingen P-Direktportaal vindt u de IKAP-handleidingen. Zo zijn er onder meer handleidingen voor IKAP-aanvragen voor een fiets, studiekosten en meer en minder werken. Ook zijn er handleiding voor het beëindigen, corrigeren en uitbreiden van IKAP-aanvragen.

Meer weten?

Bekijk de IKAP-pagina of lees de veelgestelde vragen op rijksportaal.

Volg ons ook op LinkedIn!

Let op! Voor het openen van het P-Direktportaal of rijksportaal dient u ingelogd te zijn op uw Digitale Werkplek Rijk.