Vakbonden op bezoek bij P-Direkt

Een delegatie van een aantal vakbonden en Directie Ambtenaar en Organisatie (BZK) bracht onlangs een bezoek aan P-Direkt.

Bezoek vakbonden

Het doel van dit bezoek was om de vakbonden te laten zien hoe de medewerkers van P-Direkt op het contactcenter werken. Daarnaast wilden de bonden graag weten hoe P-Direkt ervoor zorgt dat de schriftelijke communicatie, in relatie tot de nieuwe Cao Rijk, zo begrijpelijk en nauwkeurig mogelijk, voor zowel de rijksambtenaren als medewerkers van P-Direkt wordt verzorgd.

Waarom nu een bezoek aan P-Direkt?

De aanleiding voor dit bezoek zijn de besprekingen over de cao-teksten die op dit moment plaatsvinden. Hierna kan er definitief worden vastgesteld welke wijzigingen er naar aanleiding van de nieuwe rechtspositie in het P-Direktportaal doorgevoerd moeten worden.

Resultaat

De vakbonden zijn dankzij dit bezoek aan P-Direkt een ervaring rijker en wij hebben de kans gekregen om te laten zien hoe trots we zijn op P-Direkt. We kunnen daarbij terugkijken op een geslaagde dag.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de nieuwe rechtspositie? Ga dan naar de website www.wnra.nl.

Vragen?

Heeft u vragen of opmerkingen over de implementatie van de nieuwe rechtspositie rijksambtenaren? Voor managers en HR-Adviseurs is er een kennispunt nieuwe rechtspositie. Het e-mailadres van het kennispunt is: kennispuntnieuwerechtspositie@rijksoverheid.nl.

Volg ons ook op LinkedIn!