Alles over het aanvragen studiefaciliteiten in het P-Direktportaal

De zomer loopt alweer op z’n einde en misschien bent u voor het nieuwe seizoen aan het kijken voor leuke een cursus op opleiding. Lees alles over het aanvragen van studiefaciliteiten in het P-Direktportaal.

Opleidingen

Zo kunt u bijvoorbeeld IKAP gebruiken om studiekosten waarvoor u geen vergoeding krijgt, op fiscaal gunstige wijze te financieren. Dit kan in het jaar dat u deze kosten betaalt. Voorwaarde is dat u de studie of opleiding volgt voor het uitoefenen van een (toekomstig) beroep of het op peil houden van uw vakkennis.

Meest gestelde vragen over studiemogelijkheden

De meest gestelde vragen aan P-Direkt over studiemogelijkheden staan op Rijksportaal onder Personeel > Mijn Werk > Loopbaan en ontwikkeling > studie, opleiding, verrijkingsstage.

Let op! Voor het openen van Rijksportaal moet u ingelogd zijn op uw rijkswerkplek.

Meer informatie

  • Studie, opleiding, verrijkingsstage
  • IKAP

U kunt ons tot 22.00 uur ’s avonds bellen

Heeft u nog vragen? Neemt u dan gerust contact op met ons contactcenter. We zijn op werkdagen bereikbaar van 08.00 uur tot 22.00 uur op telefoonnummer 088 - 020 08 00 of mail naar contactcenter@p-direkt.nl.

Volg ons ook op LinkedIn!