Alles over vakantierechten en verlof opnemen met de P-Direkt app

De zomervakantie staat weer voor de deur. Misschien neemt u de komende periode voor het eerst dit jaar vakantie-uren op. Lees alles over vakantierechten en hoe u overal en altijd uw verlof kunt indienen met de P-Direkt app.

Vakantie

Aan de slag met de P-Direkt app

Wist u dat u met de P-Direkt app overal en altijd uw verlof kunt indienen en uw saldo kunt inzien? Download de app in de App Store (Apple) of Google Playstore (Android). In de instructie leest u hoe u de app op uw smartphone activeert.

Meer informatie

U kunt ons tot 22.00 uur ’s avonds bellen

Heeft u nog vragen? Neemt u dan gerust contact op met ons contactcenter. We zijn op werkdagen bereikbaar van 08.00 uur tot 22.00 uur op telefoonnummer 088 - 020 08 00 of mail naar contactcenter@p-direkt.nl.

Volg ons ook op LinkedIn!