Heeft u al kennisgemaakt met het Mobiele team van P-Direkt?

Het mobiele team van P-Direkt komt langs op locatie voor persoonlijke ondersteuning bij het gebruik van het P-Direktportaal.

Wat doet het mobiele team?

Dit team is opgericht om persoonlijke ondersteuning te geven aan alle medewerkers bij het gebruik van het P-Direktportaal, dus ook aan u. U kunt bij het mobiele team terecht voor al uw vragen over de lopende processen binnen het P-Direktportaal en de daarmee samenhangende wet- en regelgeving. Daarnaast geeft het mobiele team op verzoek presentaties over IKAP, de PAS-regeling of een nader te bepalen onderwerp.

Voor de nieuwe medewerkers van het Rijk heeft het mobiele team een speciale introductiepresentatie over het P-Direktportaal ontworpen. Al deze presentaties worden dankbaar bezocht. Dit geldt ook voor de inloopsessies. Het mobiele team heeft inmiddels rond de 60 onderdelen van ministeries bezocht, waarvan sommige meerdere malen.

Wie is het mobiele team?

Dit team bestaat uit 6 medewerkers die allen ruime werkervaring hebben opgedaan binnen het contactcenter van P-Direkt. Misschien bent u zelfs in het verleden wel eens door een van hen aan de telefoon geholpen!

Heeft u belangstelling voor een bezoek aan het mobiele team van P-Direkt?

Wilt u meer informatie of het mobiele team uitnodigen bij u op locatie? Neem dan contact op via P-Direktmobieleteam@p-direkt.minbzk.nl

De komst van het mobiele team op locatie wordt tevoren aangekondigd op het Intranet. Naast de berichtgeving op het Intranet worden soms ook posters in het gebouw opgehangen of worden collega's rechtstreeks via de mail uitgenodigd.

Het mobiele team: wel zo makkelijk!