Let op: vandaag P-Direkt app opnieuw downloaden

Vandaag (woensdag 18 april) worden er rond 13.00 enkele technische verbeteringen doorgevoerd in de P-Direkt app voor Android en iOS. Dit betekent dat u vanaf 12.00 geen toegang meer heeft tot de app en u deze opnieuw moet installeren. Vanaf 13.00 uur zijn de nieuwe versies beschikbaar in de App Store (iOS) en Play Store (Android)

Opnieuw installeren is niet ingewikkeld, we leggen u graag uit welke stappen dit bestaat. Verwijder eerst de P-Direkt app van uw smartphone en/of tablet. Download deze vervolgens opnieuw uit de App Store (iOS) of Play Store (Android). Na het downloaden meldt u zich opnieuw aan om de app te activeren. Zie hieronder de stappen van het activatieproces:
 

  1. Ga vanaf uw rijkswerkplek met uw computer naar het P-Direktportaal
  2. Log hier in met uw gegevens
  3. Ga naar het menu item 'P-Direkt app'
  4. Volg de instructies

Na dit eenmalige registratieproces kunt u voortaan altijd en overal uw verlof regelen en inzien met uw 5-cijferige inlogcode voor de P-Direkt app.

iphone en samsung

Heeft u nog vragen?

Neemt u dan gerust contact op met het contactcenter. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 uur tot 22.00 uur op telefoonnummer 088 - 020 08 00. U kunt ook een e-mail sturen. Maak hiervoor gebruik van de e-mail optie in het P-Direktportaal.