Met korting vitaal en fit blijven? Meldt u aan bij bedrijfsfitness

De Rijksoverheid stimuleert rijksambtenaren om te sporten. Zo blijft u vitaal en fit. Daarbij heeft u de mogelijkheid om te sporten met korting op een abonnement.

Bedrijfsfitness

Maak kennis met bedrijfsfitness
Sommige organisaties hebben een eigen fitnessruimte, anderen een overeenkomst met een fitnesscentrum in uw buurt om met korting te sporten. Kijk voor meer informatie op de pagina Bedrijfsfitness

Meer korting door IKAP
Kiest u ervoor om met korting bij een aangesloten fitnesscentrum te sporten? Dan kunt u een deel van de contributie terugontvangen via de IKAP-regeling.

Bijvoorbeeld
U sluit een fitnessabonnement af voor 6 maanden bij een één van de fitnesscentra die zijn aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland. Het fitnesscentrum geeft het contributiebedrag aan u door. In het contributiebedrag is een eventuele bijdrage van uw werkgever al verrekend. Het overgebleven contributiebedrag kunt u inzetten via de IKAP-regeling. Hierdoor krijgt u maandelijks belastingvoordeel op de contributie.

IKAP betekent belastingvoordeel
IKAP staat voor ‘Individuele Keuzen in het Arbeidsvoorwaardenpakket’. Met de IKAP-regeling kunt u er bjivoorbeeld voor kiezen om een deel van uw salaris (bron) in te zetten voor bedrijfsfitness (doel). Omdat u over bronnen belasting moet betalen en over doelen niet, levert u dit een belastingvoordeel op.

Meer informatie en de voorwaarden leest u op de pagina IKAP.

Stel uw vraag aan P-Direkt
Heeft u nog vragen? Neemt u dan gerust contact op met het contactcenter van P-Direkt. We zijn op werkdagen bereikbaar van 08.00 uur tot 22.00 uur op telefoonnummer 088 - 020 08 00 of mail naar contactcenter@p-direkt.nl.

Volg ons ook op LinkedIn!