Ontwikkelingen P-Direktportaal 2018

Ook in 2018 gaan we door met het verder ontwikkelen en verbeteren van het P-Direktportaal. Op basis van gebruikersonderzoek wordt het portaal verder aangepast.

Belangrijkste ontwikkelingen in 2018

In 2018 herontwerpen we acht processen, zodat ze beter aansluiten op de behoeftes van onze klanten. Op de roadmap kunt u zien welke dit zijn. Daarnaast worden vele andere processen overgezet naar nieuwe (SAP UI5) technologie. Dit zult u merken aan de laadsnelheid van de formulieren in het portaal. Ook veranderen we de opmaak van de formulieren, waarmee ze overzichtelijker en toegankelijker worden.

Roadmap Mijn P-Direkt
Mijn P-Direkt Roadmap

Nieuw! Track&trace

Nieuw in het portaal zijn de track&trace functionaliteiten die we aan elk formulier koppelen. Zo kunt u steeds de status van uw aanvragen inzien en weet u welke stappen in het proces nog doorlopen moeten worden. Ook voegen we aan alle processen in het portaal overzichtspagina’s toe. Zo kunt u van elk onderwerp in één oogopslag uw gegevens en mogelijkheden overzien. 

Planning in handige roadmap

Wilt u weten wanneer welk proces wordt verbeterd? Iedere maand worden er meerdere processen onder handen genomen en opgeleverd. Een overzicht hiervan kunt u vinden in onderstaande roadmap. Voor de duidelijkheid hebben we in dit overzicht de processen per kwartaal gebundeld.

Volg ons ook op LinkedIn!