De cijfers van P-Direkt over 2016

In 2016 heeft het contactcenter van P-Direkt bijna 270.000 vragen van klanten gehad over hun personeelszaken. Deze vragen beantwoorden wij binnen de (met de ministeries) afgesproken normen of servicelevels.

P-Direkt in cijfers 2016

Ondanks het hoge werkaanbod in 2016, hebben we met de inzet van extra medewerkers, een efficiƫnte werkplanning en het gebruik van E-learningmodules er voor gezorgd dat we het serviceniveau over het hele jaar konden waarborgen.

Vaste pieken gedurende het jaar

Los van het hogere werkaanbod over 2016 kent ieder jaar een aantal vaste pieken. In die periodes krijgen we significant meer vragen dan de rest van het jaar. Dit zijn met name de maanden januari (vragen over nieuwe verlofstanden), mei (vakantiegeld), november (IKAP) en december (personeelsgesprekken). In de bezetting van ons contactcenter houden we rekening met deze pieken, zodat we ook in de drukke maanden de service kunnen bieden die van ons verwacht mag worden.

Gebruikerstevredenheid over 2016 naar 7,2

In de realisatiecijfers is te zien dat onze inspanningen met betrekking tot de vraagafhandeling werd gewaardeerd door onze klanten: het gebruikertevredenheidcijfer over 2016 is met 0,2 gestegen naar een 7,2. Hier zijn we natuurlijk heel blij. En we doen ons best dit voor 2017 te behouden!

Volg ons ook op LinkedIn.