P-Direkt betaalt 1,4% loonsverhoging uit in december

Met het salaris van december betaalt P-Direkt de 1,4% loonsverhoging met terugwerkende kracht uit aan de medewerkers van het Rijk. Medewerkers die in 2017 uit dienst zijn gegaan, krijgen ook de loonsverhoging over de dit jaar gewerkte maanden uitbetaald.

Het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en vakbonden in de rijkssector hebben een onderhandelaarsresultaat bereikt over een nieuwe cao voor de ongeveer 116.500 medewerkers bij het Rijk. Afgesproken is dat de lonen dit jaar met 1,4% stijgen. Daarmee krijgen de medewerkers bij het Rijk de inflatie gecompenseerd.

Loonsverhoging

Salarisverwerking P-Direkt gewaardeerd met een 8

P-Direkt levert op het gebied van salarisbetaling een stabiele dienstverlening. Niet voor niets wordt in ons gebruikerstevredenheidsonderzoek het onderdeel ‘Salarisverwerking’ steevast gewaardeerd met een cijfer tussen de 8.0 en 8.3.

Alle wijzigingen zorgvuldig verwerkt

Als regels en afspraken rondom de salarisbetaling tussentijds veranderen, zorgt P-Direkt ervoor dat dit tijdig en zorgvuldig wordt verwerkt. Zoals nu de loonsverhoging van 1,4%, die P-Direkt in december met terugwerkende kracht uitbetaalt.

Mijn P-Direkt, zo geregeld!

Volg ons ook op LinkedIn!