Jaarplan P-Direkt: tarief daalt in 2018

Het jaarplan van P-Direkt is op 4 december vastgesteld in het Bestuurlijk Overleg, met onder andere de centraal opdrachtgever, gedelegeerd eigenaar en vertegenwoordiging van de afnemers.

Jaarplan 2018

Tarief daalt in 2018

Door steeds efficiënter te werken kan P-Direkt in 2018 het tarief per individuele arbeidsrelatie (IAR) weer verlagen. P-Direkt is de eerste shared service organisatie (SSO) van het ministerie van BZK voor wie dat geldt. P-Direkt is ook de eerste SSO waarvan het jaarplan en het tarief voor 2018 is vastgesteld.

Verder gaat bij P-Direkt in 2018 de aandacht onder andere uit naar de informatievoorziening voor managers, de implementatie van de AVG en de duurzame inzetbaarheid van medewerkers.

Lees er alles over in het interactieve jaarplan 2018 van P-Direkt. Bekijkt u het jaarplan vanaf een smartphone of tablet? Ga dan rechtstreeks naar het online magazine van het jaarplan 2018.

Bestuurlijk Overleg P-Direkt

Drie keer per jaar vindt het Bestuurlijk Overleg (BO) van P-Direkt plaats. Tijdens dit overleg worden belangrijke beslissingen genomen over het effectief en efficiënt functioneren van P-Direkt. Denk aan het vaststellen van de uitvoeringsstrategie, het jaarplan, de producten- en dienstengids en het tarief dat P-Direkt rekent voor de dienstverlening. Maar ook over de sturing en het toezicht op de kwaliteit en de kosten van P-Direkt en het vaststellen van de innovatieagenda wordt besloten in het Bestuurlijk overleg.

Volg ons ook op LinkedIn!