SCIO App nu in App Store & Google Play Store

Kennis binnen handbereik

Naast de bestaande webapplicatie is SCIO vanaf nu ook te vinden in de App Store en Google Play Store! Na het downloaden van de app kun je met de inloggegevens van je SCIO-account direct aan de slag.

Het voordeel van de app is, dat je direct op de hoogte bent zodra een nieuwe melding voor je klaarstaat. Wordt er een bericht gepost in een channel dat je volgt? Of geeft iemand een antwoord op een door jou gestelde kennisvraag? Met de app blijf je via de push-notificaties altijd op de hoogte! Je stelt als gebruiker zelf in hoe en hoe vaak je notificaties ontvangt.

Kennisplatform SCIO
Binnen de Rijksoverheid is een ruime hoeveelheid kennis aanwezig. Om meer inzicht te krijgen in waar deze kennis zich bevindt, is op initiatief van P-Direkt en UBR|I-Interim Rijk het kennisplatform SCIO ontwikkeld. Dit Rijksbrede initiatief maakt het mogelijk om collega’s te vinden op basis van kennis en expertise. SCIO stimuleert kennisdeling en helpt zo bij het vergroten en borgen van kennis binnen de Rijksoverheid.

SCIO is voor iedere Rijksambtenaar die op zoek is naar kennis of die zijn of haar kennis graag deelt met collega’s. Geïnteresseerd? Meld je aan via www.sciorijk.nl of stuur een mail naar info@sciorijk.nl voor meer informatie.

Volg ons ook op LinkedIn!