P-Direktcongres ꞌHR ontketentꞌ - aanmelding gesloten

Op 31 oktober 2017 vindt het congres ꞌHR ontketentꞌ plaats. Ruim 700 collega's hebben zich aangemeld.  

HR ontketent

HR-congres met een brede blik
Binnen de Rijksoverheid vormt HR een bijzondere keten, die op 31 oktober ontketend samenkomt in Amersfoort. Op het congres laten ketenpartners zien met welke innovaties en ontwikkelingen zij bezig zijn voor hun dienstverlening en organisatie. Het is een interactief programma met workshops en informatiestands.

Het congres is interessant voor iedereen die werkt in de HR-keten van het Rijk en de organisaties die de HR-keten ondersteunen, bijvoorbeeld op het gebied van advies en beleid, finance en ICT. Aan deelname zijn geen kosten verbonden

10 jaar P-Direkt
De aanleiding voor dit congres is de verandering die P-Direkt 10 jaar geleden ontketende in de HR. Tijdens het congres kunt u proeven van actuele ontwikkelingen en innovaties bij de verschillende partners, zoals data, privacy (AVG), werving en (re-)organiseren. We gaan met u in gesprek over de mogelijkheden van samenwerking tussen SSO’s, ministeries en bedrijfsvoering. Ook beantwoorden we de vraag of technologische ontwikkeling een volgende grote verandering ontketent.

Ga in gesprek met onder andere:

  • Anneke van Zanen; algemeen directeur Auditdienst Rijk (minFin)
  • Peter Veld; gedelegeerd eigenaar a.i. van de Shared Service Organisaties (minBZK)
  • Olav Welling; directeur Ambtenaar en Organisatie, kadersteller HR-beleid (minBZK)
  • Nieske van der Lee; hoofd HR-advies (minBZ)
  • Alix Rübsaam; innovatiewetenschapper HR, technologie en organisatieverandering (UvA)

Kijk rond bij de stands en volg workshops van onder meer de Belastingdienst, Defensie, Rijkswaterstaat, EC O&P, 3W, SSC-ICT, DICTU en de directie Ambtenaar en Organisatie (minBZK).

We zijn benieuwd naar wat u met ons ontketent! Kijk voor meer informatie op www.hr-ontketent.nl

Volg P-Direkt ook op LinkedIn!