Verlofsaldo 2018 beschikbaar in P-Direktportaal

Rijksambtenaren kunnen vanaf nu het saldo vakantie-uren, compensatie- en PAS-verlof voor 2018 inzien. U vindt uw verlofsaldo voor 2018 in het P-Direktportaal via Verlof en werktijd > Verlof registreren, verlofsaldo en teamkalender. Het saldo is ook zichtbaar in de P-Direkt app.

Let op! Voor het openen van het P-Direktportaal dient u ingelogd te zijn op uw Digitale Werkplek Rijk.

Vakantie-uren voor 2018 opnemen
U kunt nu al vakantie-uren voor 2018 registreren in het P-Direktportaal. De geregistreerde uren worden dan verrekend met uw niet opgenomen vakantie-uren van 2017.

Heeft u in januari 2018 geen vakantie-uren over uit 2017? Dan worden de vakantie-uren verrekend met uw vakantie-uren over 2018. Het systeem kiest automatisch de vakantie-uren die als eerste vervallen.

Meer informatie:

Volg ons ook op LinkedIn!