HR ontketent grote verandering

Meld u aan voor hét HR-congres van 2017 en kom op 31 oktober 2017 naar de Rijtuigenloods in Amersfoort voor ‘HR ontketent, de HR-keten nu en in de toekomst’.

HR ontketent

Het congres is interessant voor iedereen die werkt in de HR-keten van het Rijk, bijvoorbeeld op het gebied van advies en beleid, finance en ICT. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Op dit congres laten de HR-ketenpartners van het Rijk zien welke innovaties en ontwikkelingen zij de komende jaren verwachten voor hun dienstverlening, beleid en organisaties. Denk bijvoorbeeld aan data, blockchain en de normalisering rechtspositie ambtenaren, bij onder meer de Belastingdienst, Rijkswaterstaat, Defensie en EC O&P.

Olav Welling, directeur Ambtenaar en Organisatie over het congres: ‘Het is geweldig dat alle P&O-organisaties binnen het Rijk op 31 oktober naar Amersfoort komen en laten zien waar zij trots op zijn. Ik hoop alle P&O’ers daar te zien en te spreken. Bezoekers komen tijdens het congres meer te weten over de laatste trends en ontwikkelingen binnen het HR-domein. Zelf geef ik een interactieve workshop over mijn rol als kadersteller van het HR-beleid en als voorzitter van de ICOP.'

Wilt u dit ook niet missen? Meld u dan aan voor HR ontketent!

Wat P-Direkt 10 jaar geleden ontketende

De aanleiding voor dit congres is de verandering die met de komst van P-Direkt 10 jaar geleden werd ontketend.

Waar staan we nu? En wat is de toekomst van HR bij het Rijk? Ontketent technologische vernieuwing een grote volgende verandering? Tijdens het congres kunt u hierover in gesprek gaan met onder andere:

  • Anneke van Zanen; algemeen directeur Auditdienst Rijk (minFin)
  • Peter Veld; gedelegeerd eigenaar a.i. van de Shared Service Organisaties (minBZK)
  • Olav Welling; directeur Ambtenaar en Organisatie, kadersteller Rijks HR-beleid (minBZK)
  • Nieske van der Lee; hoofd HR-advies (minBZ)
  • Alix Rübsaam; innovatiewetenschapper HR, Technologie en Organisatieverandering (UvA)

Kortom; proef de actuele ontwikkelingen en innovaties in de HR-keten. Neem een kijkje in de keuken bij elkaar. De best practices uit alle disciplines zijn bijeengebracht in stands en workshops.

Meer informatie

Lees meer op de congreswebsite van HR ontketent.


Volg ons ook op LinkedIn!