P-Direkt 10 jaar - het magazine!

In 2017 bestaat P-Direkt 10 jaar. Met de eenmalige uitgave van een speciaal jubileummagazine besteden we aandacht aan ons verleden, het heden en de toekomst van P-Direkt.

Cover magazine P-Direkt

Er is in de afgelopen 10 jaar veel gebeurd. Het P-Direktportaal is geïntroduceerd, waarmee rijksambtenaren makkelijker zelf hun personeelszaken kunnen regelen. Ook zijn vele personeelsprocessen geharmoniseerd, waardoor het Rijk veel geld bespaart op de uitvoering. En om het de rijksambtenaar makkelijker te maken, staat informatie over de rijksbrede regelgeving op het gebied van HR aangeboden op deze website en Rijksportaal Personeel. In dit magazine passeren vele onderwerpen de revue.

Van het eerste uur
P-Direkt begon als een kleine projectgroep en is uitgegroeid tot een organisatie met ruim 700 medewerkers, verdeeld over 3 locaties. In het magazine komen (oud-)collega’s aan het woord, die aan de wieg stonden van P-Direkt. Zij vertellen over hun ervaringen.

P-Direkt in 2025
Edgar Heijmans, Jaap Uijlenbroek en Olav Welling filosoferen over de toekomst: hoe ziet P-Direkt er in 2025 uit?

Fun!
Natuurlijk ontbreekt in dit magazine ook de nodige ‘fun’ niet. Probeer het recept van het oranje P-Direktsoepje uit, check je horoscoop of waag je aan de speciale P-Direktpuzzel.

Bekijk de digitale versie van het magazine.

Veel leesplezier!

Volg ons ook op LinkedIn!

Magazine P-Direkt 2025
Magazine P-Direkt soepje
Magazine P-Direkt persoonlijk
Magazine P-Direkt medezeggenschap
Magazine P-Direkt vestigingen