P-Direkt organiseert succesvolle gebruikersmiddag

Meer dan 200 rijksambtenaren uit Den Haag en daarbuiten hebben op 1 juni P-Direkt bezocht om de sneak preview van het nieuwe P-Direktportaal te bekijken, de informatiemarkt te bezoeken en een kijkje te nemen achter de schermen van het contactcenter van P-Direkt.

Gebruikersdag

Gebruikersdag P-Direkt

In gesprek met onze klanten

Deelnemers hadden op de informatiemarkt de gelegenheid om het gesprek aan te gaan met verschillende medewerkers en het directieteam van P-Direkt, bijvoorbeeld over nieuwe mogelijkheden voor het P-Direktportaal, het mobiele team, Lean en UserXperience. 

Bruikbare en nuttige feedback

Op de informatiemarkt stond ook een feedbackmuur. We hebben iedereen gevraagd feedback, tips en tops met ons te delen. Behoorlijk wat bezoekers hebben hier gehoor aan gegeven en ons voorzien van bruikbare en nuttige feedback. Iedereen hartelijk dank! Wij vonden het een geslaagde middag.

Volg P-Direkt ook op LinkedIn!