Nieuwe techniek P-Direktportaal voor verbeterde verslaglegging personeelsgesprek

P-Direkt werkt continu aan de verbetering van het P-Direktportaal. De komende jaren wordt de techniek gemoderniseerd. Zo wordt het P-Direktportaal klaargemaakt voor alle toekomstige (technologische) ontwikkelingen en kunnen we ook in de toekomst onze dienstverlening goed laten aansluiten op de wensen van de eindgebruikers.

Een van de eerste wijzigingen die we hebben doorgevoerd, is de manier waarop rijksambtenaren hun  personeelsgesprek kunnen voorbereiden en vastleggen in het P-Direktportaal (het digitale HR-portaal van het Rijk).

Deze verbetering hoort bij de implementatie van de nieuwe 'Regeling personeelsgesprek sector Rijk'. De regeling wordt bij de ministeries fasegewijs ingevoerd. Uiterlijk 1 januari 2019 passen alle ministeries deze regeling toe.

Is op uw ministerie de nieuwe 'Regeling personeelsgesprek sector Rijk' geimplementeerd? Dan kunt u gebruik maken van de nieuwe wijze van verslagleggen van uw personeelsgeprek in het P-Direktportaal. U moet dan wel ingelogd zijn op een Digitale Werkplek Rijk.

Meer informatie?

  • Personeelsgesprekken
  • Volg ons ook op LinkedIn!